Tuva huvud

 

 

 

taiga2

 

 

tilda

 

 

telma1

 

 

nero

 

 

 

Gillans frosty Havanna.

En liten go tjej som sammägs med Camilla Nilsson.Gillan`s kennel.

En tjej med en jäkla energi, stort hjärta och som är tydlig med vad hon vill.  Hon har mkt kamp och är super nyfiken och väldigt social och följsam. Älskar människor och barn, en riktig schnauzer fröken.

Tuva har nu startat sin utställningskarriär på fem utställningar 5 BIR, 5 junior cert, 5 danska cert, BIS 3a och BIS 4ra är nu dansk junior champion och är kvaliciferad för Crufts.

 

 

 

 

 

 

 

 

Taiga

En riesen tik på 8 år. Kennelns trygghetsfaktor hela flocken ser  upp till henne och vill vara där hon är. En envis och trygg tik som bara gör det hon själv vill.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilda

En dvärgschnauzer på 6 år från Chagalls kennel. En bestämd dam som vet vad hon vill. Har en fantastisk spårnos och älskar att vara ute i skog och mark. Är en ljuvlig familjehund och är med på allt bus som erbjuds.

 

 

 

 

 

 

Telma

Söt som socker, busig som ...

Kommer från Baby bright lights kennel

En framåt hund med mycket motor och utstrålning. Har exellent på off utställning. Hon är otroligt snäll och vänlig tycker om alla, hundar som människor. Har en stor aptit på livet och är en ljuvlig varelse. Är ua på ögonen 2021. Ska förhoppningsvis paras nu i slutet på januari.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nero

Vår lille italienare från Dream Heros kennel.

Han är vårt lilla lyckopiller.

En rolig och framåt kille inte rädd för något och han är otroligt social. Han är under tillväxt så vi får se hur slut resultatet blir.

Är PRA-B clear.

2021 ögon ua